Een Ibiza outfit

ibiza oorbellen

Iedereen kent het feesteiland Ibiza. Het eiland is de afgelopen jaren behoorlijk populair geworden, en dat komt onder andere door de prachtige kledingstijl en sieradenstijl die naar het eiland genoemd is. De Ibiza stijl kenmerkt zich door felle kleuren, luchtige stoffen en vele franjes. Het is misschien wel de meest creatieve kledingstijl die er bestaat! Én toch vinden veel mensen het lastig om een Ibiza look te creëeren. Na het lezen van dit artikel weet je precies wat past bij een Ibiza look, en kun je moeiteloos je eigen Ibiza outfit samenstellen.

Welke kleding past bij de Ibiza stijl

De Ibiza look kenmerkt zich door de vrolijke kleuren, drukke prints en soepele stoffen. Je kunt het ook zien als een mix tussen een festival outfit en de hippie kleding uit de jaren 70. Als je de Ibiza look thuis wilt recreëren, hoef je echt niet moeilijk te denken. Zolang een kledingstuk lekker zit, er vrolijk uitziet en is gemaakt van soepele stoffen die met je lichaam meebewegen, past het prima bij de Ibiza look. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lange rokken, luchtige blousjes en broeken met wijde pijpen. Uiteindelijk draait de Ibiza look vooral om creativiteit, en is het belangrijk dat je je goed voelt in wat je draagt.

Welke sieraden passen bij de Ibiza stijl

Maar met alleen een fijne, vrolijke outfit ben je er nog niet. Een échte Ibiza outfit is niet compleet zonder de nodige sieraden. En ook deze kenmerken zich door de felle kleurtjes. Bij de Ibiza look kom je nog weg met één minimalistisch sieraad, dus wees niet bang om meerdere accessoires met elkaar te combineren. Denk bijvoorbeeld aan grote statement Ibiza oorbellen, verschillende soorten kralenkettingen en meerdere armbanden om één pols. Mooie sieraden zijn onmisbaar bij heel veel outfits, maar dat geldt dubbel en dwars voor de Ibiza outfit. Gelukkig zijn er zoveel keuzes, dat je het perfecte statement sieraad voor jou zeker gaat kunnen vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *