Wimper extensions laten zetten

Wimperextensions breda

Wimper extensions laten zetten in Breda? Door wimper extensions laat je je wimpers voller en natuurlijker ogen. Er worden stukjes wimper tussen je eigen wimpers aangebracht. Hiervoor wordt speciale wimperlijn gebruikt. Een veel gebruikt merk voor het zetten van wimper extensions is Pretty lashes and Beauty. Technieken die vaak worden gebruikt zijn: Russian volume en one by one. Door wimper extensions te laten zetten kun je veel tijd besparen. Wanneer je mascara op moet doen ben je daar al gauw vijf minuten mee bezig. En als je wimper extensions hebt, hoef je daar dus geen tijd meer aan te besteden. Ook ’s avonds scheelt het een hoop tijd. Met waterproof mascara kan het een tijdrovend klusje zijn om alle mascara eraf te schrobben. Hierdoor wordt je avondroutine ingekort. Verder zijn wimper extensions ook handig in gebruik omdat je geen last hebt van uitlopende mascara. Zo hoef je na een regenbui je wimpers niet meer bij te werken.

 

Verschil in techniek van wimper extensions

Het verschil tussen de one by one techniek en Russian volume techniek zit in het aantal wimpers dat er worden geplaatst. Zo wordt er bij de one by one techniek, wimper voor wimper, een wimperhaar op je natuurlijke wimper gezet. Als je gaat voor de Russian volume techniek worden er tussen de twee en zes dunne extensions geplaatst op je natuurlijke wimper. Het resultaat is bij de one by one techniek natuurlijk. Bij de Russian volume bereik je een meer glamorous effect. Als je allergisch bent voor wimper extensions is er een alternatief, namelijk lash lift.

 

Lash lift als alternatief voor wimper extensions

Het resultaat van een lashlift lijkt heel erg op het laten zetten van wimperextensions in Breda. Alleen er wordt een andere methode gebruikt. Je wimpers worden namelijk verlengd en er worden geen extensions op geplaatst. Door met een wimperkrultang je wimpers te krullen worden ze verlengd. Het resultaat blijf je ongeveer zes tot acht weken zien. De behandeling zelf duurt ongeveer 45 minuten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *