De mooiste geboortekaartjes op maat

De mooiste geboortekaartjes op maat

Het is waarschijnlijk iets waar je heel lang over nagedacht hebt; het ontwerp voor de geboortekaartjes voor je baby. Zodra je weet dat je zwanger bent kijk je al uit naar het moment dat je die mooie geboortekaartjes kan versturen naar iedereen die je lief is. Samen met je partner heb je al besloten dat je geboortekaartjes op maat wil laten maken omdat je op die manier zeker weet dat het geboortekaartje voor jouw zoon of dochter echt uniek is. Door veel inspiratie op te doen kun je precies inschatten wat voor soort kaartje past bij jullie als personen.

Inspiratie op doen

Geboortekaartjes op maat laten maken voor de geboorte van je zoon of dochter is niet iets wat je elke dag doet. Daarom wil je er dus veel tijd voor vrijmaken. Uiteindelijk wil iedereen natuurlijk dat het geboortekaartje perfect past bij zichzelf als persoon. Inspiratie opdoen voor geboortekaartjes kun je bijvoorbeeld in een kaartenwinkel of op Pinterest doen. Als je op internet alleen al zoekt op geboortekaartjes kom je in een walhalla met allemaal soorten kaarten. Door een collage te maken met mooie kaarten weet je precies wat jouw stijl is. En met een beetje hulp van een professional heb je binnen no time het perfecte kaartje in je handen!

Waar bestel je geboortekaartjes?

 

Er zijn natuurlijk heel veel plekken waar je geboortekaartjes kan bestellen. Echter, plekken waar je geboortekaartjes op maat kan laten heb je een stuk minder. Waar je op wil letten bij het uitzoeken van een goed bedrijf ga je eerst kijken wat je wensen zijn. Wil je samen met een ontwerper een ontwerp maken, of houd je liever het heft in eigen handen? Daarnaast hebben veel websites waar je ze kan bestellen nog toffe extra mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan goudfolie. Goudfolie is helemaal hip en je ziet het steeds vaker. Met goudfolie kan je de naam van je kindje letterlijk laten stralen op de voorkant van het kaartje. Hoe leuk is dat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *