Creatieve doosjes maken

Doosjes maken

Iedereen heeft vast weleens dat zijn creativiteit een beetje op is. Je wil het logo van je bedrijf op een creatieve manier verwerken. Je kunt er dan eens naar kijken om doosjes te maken met jouw logo erop. Een bedrijf dat doosjes maakt heeft vaak mogelijkheden voor heel veel verschillende soorten, maten en kleuren. Doosjes zijn bijvoorbeeld leuk om aan je personeel te geven, aan partners, of om je verkochte producten te versturen in een tof doosje.

Leuk om cadeau te doen

Op veel websites waar doosjes verkocht worden kun je wel zien of ze doosjes maken met jouw logo erop. Vaak koop je de doosjes in een grote oplage en heb je er dus veel te verspreiden. Het is dan ook ideaal om te gebruiken als marketingtechniek. Stuur de doosjes tijdens de kerstdagen bijvoorbeeld naar je partners, of geef je personeel uit waardering eens een keer een cadeautje zo’n op maat gemaakt doosje. Zo’n origineel cadeautje zal bij veel partners in de smaak vallen en dus ook niet zomaar worden weg gegooid.

Welke kwaliteiten moet een doosje hebben

Omdat het vaak gaat om grotere oplages wil je wel zeker weten dat de doosjes van goede kwaliteit zijn. Vaak kun je daarom een proefverpakking krijgen van een bedrijf zodat je kan beoordelen of de doosjes aan al je wensen voldoen. Check bijvoorbeeld de stevigheid van de doosjes en kijk ernaar of de kleuren ook zo uitkomen als je had verwacht. Mochten je verwachtingen toch anders zijn, kan je dit vaak zonder problemen aangeven.

Kies voor duurzaamheid

Duurzaamheid is iets wat anno 2020 niet meer weg te denken is. Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt een steeds groter begrip, en als ondernemer wil je natuurlijk niet achter blijven. Steeds meer mensen hechten waarde aan duurzaamheid, dus als je je partners, collega’s of klanten wil verblijden met een mooi doosje dan maak je het helemaal af als het een duurzaam doosje is. Dat is een win-win situatie, voor jou en voor het milieu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *