1-op-1 coaching trajecten bij een coach

coaching leiden

Coaching in Leiden zul je in verschillende vormen langs zien komen. Een vorm van coaching is 1-op-1 coaching. Hierbij ligt de focus vooral op het maken van keuzes. Verder is het doel dat je kennis opdoet over wat jou drijft en wat jouw talenten en passies zijn. Door deze informatie helder voor ogen te hebben, bezit je over de tools om een droombaan te vinden die helemaal aansluit bij jouw innerlijke drijfveren. Je kunt kiezen uit verschillende soorten 1-op-1 coaching trajecten. Er zijn drie soorten pakketten beschikbaar waarbij de een uitgebreider is dan de ander. Het hangt er vanaf hoeveel behoefte je hebt aan coaching.

 

Loopbaan coaching voor carrièrekeuzes

Loopbaan coaching is een andere vorm van Coaching in Leiden. Bij loopbaan coaching is het doel om jou te helpen bij het nemen van stappen in jouw carrière. Hierbij wordt er advies gegeven en er wordt een luisterend oor geboden. Er zijn verschillende manieren om loopbaan coaching te ontvangen. Zo kun je kiezen voor 1-op-1 gesprekken maar het is ook mogelijk om een workshop gericht op loopbaan coaching te volgen. Bij beide manieren is het doel dat je uit een vicieuze cirkel stapt en ontdekt waar jij echt blij van wordt.

 

Life coaching en het verkrijgen van inzicht

Naast 1-op-coaching en loopbaan coaching is er nog een andere vorm van Coaching in Leiden. De laatste vorm is namelijk professionele life coaching. Wanneer je niet lekker in je vel zit of het niet goed lukt om knopen door te hakken kan een life coach een helpende hand bieden. Hierbij speelt het stimuleren van jouw persoonlijke ontwikkeling een grote rol. Een life coach gaat eerst op zoek naar de kern van het probleem en gaat deze daarna doeltreffend aan pakken. Hierbij is een actieve rol voor jouzelf weggelegd omdat je zelf ook wordt aangespoord om actie te ondernemen. Op die manier kun je de vooraf opgestelde doelen zo snel mogelijk behalen. Life coaching is beschikbaar in de vorm van 1-op-1 coaching maar je kunt ook workshops volgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *