Toko met breed assortiment

Toko winkel Amersfoort

Op zoek naar producten uit de Oosterse keuken? Deze zijn verkrijgbaar bij Toko Amersfoort. In het assortiment zitten 5000 producten afkomstig uit vier continenten, namelijk Azië, Zuid-Amerika, Afrika en Europa. De producten variëren van Chinese maaltijden tot en met Afrikaanse verzorgingsproducten.

Kortom, er zijn producten beschikbaar om mee te koken maar er is ook een afhaalservice. Zo kun je een kleine hap meteen terplekke op eten in de toko. Als je zonder veel moeite eten op tafel wilt hebben kun je een aantal producten uit de diepvries kiezen. Bijvoorbeeld, verse eenden en spareribs.

 

Ook zijn er schappen gevuld met verse producten. Verder vind je houdbare en non-food artikelen bij de toko. Bij deze laatste categorie kun je denken aan huishoudartikelen die je nodig bent om een maaltijd in elkaar te zetten. Vijzels gebruik je om makkelijk kruiden, zaden en pitten fijn te stampen. Rijststomers zijn gemaakt om voedingsstoffen, smaak en structuur te behouden. Als je wat meer inspiratie wilt opdoen voor het maken van gerechten, heb je keuze uit verschillende kookboeken.

 

Maaltijd bij de toko

Als je bij de toko een maaltijd uitkiest kun je die zelf uitbreiden door het maken van een bijgerecht, zoals muntsambal. Op die manier verhoog je de smaak van een bepaald gerecht. Voor het fijnmalen van de kruiden is het handig om een vijzel te gebruiken. Muntblaadjes, knoflook, peper en chilipepers moeten namelijk vermaalt worden. Daarna doe je er wat limoensap doorheen met wat suiker en zout. Dit bijgerecht is combineerbaar met veel verschillende maaltijden die bij de toko verkrijgbaar zijn. Bij het opwarmen van de maaltijden die je bij de toko haalt is het belangrijk om het eten gelijkmatig te verwarmen. Als je het in de magnetron doet moet je het regelmatig even omscheppen en doorroeren. Ook kun je het gerecht in kleinere porties opwarmen, zo is het namelijk sneller klaar. Om het vochtgehalte in de maaltijd te behouden, is het aan te bevelen om de schaal even af te dekken met een deksel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *