Sieraden geïnspireerd op Bali

Joy jewellery Bali

Sieraden van Joy Jewellery Bali hebben een onderliggende betekenis. Verder zijn de accessoires gemaakt van 925 sterling zilver zodat ze duurzaam mee gaan. Dit is ook de meest bekende variant zilver. Het betekent dat het zilver voor 92,5% uit zilver bestaat. Dat andere percentage bestaat uit diverse vulstoffen. Veelal wordt voor die andere 7,5% koper gebruikt om het op te vullen. De vulstoffen zijn essentieel om toe te voegen want zilver is van zichzelf erg zacht. Als je die vulstoffen niet zou toevoegen is het uiteindelijke sieraad erg zacht. 925 sterling zilver is herkenbaar aan het 925 symbool dat is ingeslagen in het sieraad. Op die manier weet je dus zeker dat het daarmee is gemaakt.

925 sterling zilver zal altijd zijn waarde houden. Dit is een andere reden waarom het duurzaam is. Verder zal sterling zilver niet zo snel uit het straatbeeld verdwijnen.

Sterling zilver zal na een tijdje zwart worden omdat het gaat oxideren. Dit kun je oplossen door het weer op te poetsen met zilverpoetsdoek. Een andere tip is om jouw sieraden niet bloot te stellen aan veel vocht. Je kunt ze dus beter niet in de badkamer bewaren want daardoor gaat het oxidatieproces sneller.

 

Alle sieraden van Joy Jewellery Bali zijn geïnspireerd op oosterse sferen en zijn door hoogstaand vakmanschap gemaakt. Met de armbanden, bedelen en halfedelstenen die voor de sieraden zijn gebruikt wordt er gerefereerd naar de weerspiegeling van azuurblauw water en parelwitte stranden die zo kenmerkend zijn voor Bali.

 

Het doel van deze sieradencollectie is om de drager mee te nemen naar Bali. Ook zijn de sieraden ontworpen met de bedoeling dat je ze bij iedere outfit en elke gelegenheid kunt dragen.

 

 

Verschillende accessoires en sieraden

Een goede afwerking staat centraal bij de sieraden van Joy Jewellery Bali. Er is keuze uit verschillende items met bedels met inscriptie, hangers, halfedelstenen en contrasterende kleuren. Een ander kenmerk is dat de sieraden met de hand worden gemaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *