Bezoek eens een Vietnamees restaurant in Rotterdam

Vietnamees restaurant Rotterdam

Als je in het Westen van het land woont en dol bent op de Oosterse keuken dan zou je echt eens een Vietnamees restaurant in Rotterdam moeten bezoeken. De Vietnamese keuken is er een die niet zo heel bekend is in Nederland, maar die je ontzettend kan verrassen. Hij lijkt heel erg op de Thaise keuken, dus als je van Thais eten houdt dan zit je in een Vietnamees restaurant in Rotterdam ook goed. Het fijne aan deze keuken is dat de gerechten hele erg veelzijdig zijn, en bovendien niet zo machtig. Je kunt er gerust veel van eten zonder dat je snel vol gaat zitten of buikpijn krijgt. Er worden dan ook in deze keuken relatief veel groenten gebruikt, en wat minder koolhydraten. 

Gezond eten in een Vietnamees restaurant in Rotterdam

Door de gebalanceerde samenstelling van de gerechten uit de Oosterse keuken kun je in een Vietnamees restaurant in Rotterdam ook terecht als je aan de lijn bent. Ze bieden er namelijk meer dan genoeg opties die slechts weinig calorieën bevatten en toch heel rijk zijn aan voedingsstoffen. Niet voor niets zijn zoveel mensen fan van deze keuken. Hij is echt erg lekker en smaakvol, maar tegelijkertijd heel erg gezond. En dat kunnen we natuurlijk niet zeggen van bijvoorbeeld de Italiaanse keuken met al zijn pasta’s en pizza’s. Een Vietnamees restaurant in Rotterdam vinden moet niet zo moeilijk zijn, want in vrijwel elke grote stad vind je er enkele.

De Aziatische keuken wordt steeds populairder

De laatste jaren zien we het aantal Aziatische restaurants in ons land steeds meer stijgen. Wij nuchtere Hollanders zijn massaal overstag gegaan voor deze heerlijke gerechten, en gaan maar al te graag uit eten in dit soort restaurants. Zou het zijn omdat we dit gerechten zelf nu eenmaal niet zo kunnen maken thuis? De kans is groot dat dat het is, want wij hebben als Nederlanders nooit leren koken zoals ze dat in Azië doen. Heb je zin in Aziatisch? Ga dan gewoon lekker naar een restaurant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *